Vi kan Drycker
ensv

Hart Brothers Scotch Whisky Bottlers

Littemill

Hart Brothers kan spåra sitt ursprung i den licensierade sprit handeln ända tillbaka till början av 1900-talet. Och där familjen kom från stadsdelen Paisley, som ligger i utkanten av Glasgow. Det var dock inte förrän 1964 som bröderna Iain och Donald Hart startade sitt företag som vin och sprit grossister och Skotska whiskyblenders.

Alistair Hart kom till företaget 1975 och idag är det hans ansvar som master blender att hitta dom rätta faten av Skotsk single malt whisky. Dessa maltwhiskyfat får ibland ytterligare mogna en tid innan det är dags att låta dom buteljeras. Och alltid  väljs deras  single cask buteljeringar ut efter noggrann whiskyprovning och omtanke. För att försäkra deras kunder att på bästa sätt att få ta del av denna single malt erfarenhet av Skotsk whisky som finns i företaget.

Och Hart Brothers tillägger aldrig heller någonting i deras single malt whisky än bara just rent vatten.

Eftersom Hartbrothers buteljerar det mesta av det bästa som Skottland kan erbjuda. Så tycker vi att nu är det dags äntligen för Sverige att också få ta del av detta. Vårt mål är att kunna erbjuda er i stort sett alla buteljeringar som kommer ifrån Hartbrothers.

Deras singlemalt sorter idag finns i ett stort antal olika buteljeringar. Alltifrån unga malter på 11 år och upp till 48 år gamla, och även lagrade både på bourbon och sherryfat.

Det kommer snart mera info och smaknoter på vilka singlemalt sorter som vi kommer att ha i vårt sortiment. Så titta in så ofta du kan på  vår produktsida så du inte missar något.

 

 

 

 

    no images were found

  • Facebook